Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


http://www.dozsadok.eoldal.hu/tiirtatok

2009.09.21

Dózsa Kupa, 2009. szeptember 16., szerda

Iskolánk - hagyományához híven- az idén is megrendezte a Dózsa-kupát. Ez egy egész iskolát megmozgató sportrendezvény, ahol az alsósok is és a felsősök életkoruknak megfelelő sporttevékenységen vehettek részt.
Az alsó tagozatosokkal eredetileg a Csónakázó-tóhoz szerettünk volna menni, de a reggeli esőzés miatt az iskola udvarán tartottuk meg a rendezvényt. A kisebbeknek részük volt gránáthajításban, célbadobásban, versenyfutásban. Egyik helyszínen Dózsa képét kellet kirakniuk a gyerekeknek, a legnagyobb sikert pedig a kötélhúzás aratta. Osztályok harcoltak egymás ellen, akik pedig épp nem szerepeltek, lelkesen kiabálva szurkoltak társaiknak.
A felsős gyerekek 3 féle program közül választhattak. Vállalkozhattak kerékpártúrára vagy gyalogtúrára. Mindkét túra alaposan elfárasztotta a gyerekeket és a felnőtteket egyaránt. Akik pedig spórolni akartak az energiával, kimehettek a természetbe rajzolni. A friss levegő mindenkit utolért.
Bogoly Magdolna


Gyalogtúrán vettem részt a felsősökkel. Jó volt. Beszélgettünk, szép helyeken jártunk. Meredek ösvényeket is tapostunk, jól elfáradtunk. Szép volt az idő is. Reggel esett egy kicsit, azt hittük, rossz idő lesz, de szerencsére kitisztult az ég.
Kaulics Evelin 6.b osztály


Mi a kerékpáros túrán vettünk részt a Dózsa–kupán. Tardonára mentünk a horgásztóhoz. Oda-vissza 30 km volt. Jól éreztük magunkat, csak kicsit fárasztó volt. Szépek voltak az állatok. Láttunk csincsillát, struccot, tengeri malacot, bikát, mangalicát, kecskét.
Sajnos akadt egy kis probléma út közben. Sanyikának letört a pedálja, és onnantól kezdve Kati néni húzta egész úton.
Szerencsi Cintia, Babus Csilla, Varga Zoltán, Lugosi Krisztián, Erdősi Viktor 8.b

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.