Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


DIGITÁLIS NAPLÓ

Ide kattintva közvetlenül elérhető a digitális napló, nyilván a megjelenő megfelelő menüpontot választva.

A szülői tájékoztatóból:

Tisztelt Szülő!
...Megnyitjuk a szülők felé a naplóhoz kapcsolódó digitális ellenőrző könyv szolgáltatásunkat, melyet az iskola honlapján érhetnek el, vagy a pollackiskola.iear.hu (www nélkül) oldalon az elektronikus ellenőrző menüponton keresztül.
A digitális ellenőrző könyv használatához minden esetben be kell jelentkezni: a felhasználónév a gyermek oktatási azonosítója, jelszava pedig a születési dátuma. Ha a diák például 1998. május 24-én született, akkor a jelszó: 1998-05-24.
Ugyanerről az oldalról letölthető az ellenőrzőhöz tartozó mobilapplikáció is, mely további kényelmi funkciókat tartalmaz. Ha mobilapplikációval használjuk, akkor profilnevet kell választanunk - ha több gyermekünk van mindegyiket külön beállíthatjuk - és a fent említett név/jelszó párost beírjuk. Mobilnál nem kell minden alkalommal beírni a jelszót csak kiválasztani, hogy melyik gyermekünket néznénk meg. Itt egy listából ki kell választanunk első alkalommal, hogy melyik iskoláról van szó: Kazincbarcikai Pollack Mihály Általános Iskola.