Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Balatonszepezdi tábor

2010.04.27

Jelentkezhetsz még a balatoni táborba!

Ugyan kevés a jelentkező, de mivel a rimaszombati gyerekek jönnek, már kevés emberrel is van értelme a táborba jelentkezni. Július 20-27-ig van időpontunk, a jó időre a lehetőség tehát adott. Aki már volt, tanúsíthatja, hogy az üdülés és pihenés biztosítva van. A homokos part és a strand pedig igazán kellemes környezetet biztosít. A programok között a strandoláson kívül a hajókirándulás, nagyobb városok meglátogatása (B.füred, Tihany, esetleg Keszthely), túra a Fülöp-hegyi kilátóhoz, sport, játék, és különböző vetélkedők, nagy tábortűz is előfordulnak. A meglepetésekről, csokiriadóról nem is szólva.

Úgyhogy nem elvetendő.

Nyilván költségei is vannak, de ha mindent beleszámolunk 8 napi étkezés,szállás, az utazások, strand, hajó, vonat, belépőjegyek, ajándékok, jutalmak, és minden egyéb költség benne van a befizetendő 34000 forintban. (Üdülési csekk elfogadható.)

Úgy hogy gondolja át mindenki, mert ugyan ez soknak tűnik, de a Balatonon ennyiért máshol nem nagyon táborozhatsz kőépületben, ilyen körülmények között, ennyi programmal.

Várjuk a jelentkezőket, kellő önállóság mellett akár kiskortól is. Minden szülő és gyerek közösen el tudja dönteni a táborra való alkalmasságot.

Aki ismer, tudja, segítek, ha gond van! Mondom ezt 18 év táborvezetői tapasztalattal.

Üdv Mindenkinek!

Báder Tibor

 

A mappában található képek előnézete Balatonszepezdi tábor 2009

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

sényő

(bla, 2013.04.25 17:45)

Azért diszperzitet vigyetek mer kb 18 éve nem volt festve. Nem hiszem el hogy frissitő festést nem lehetne megoldani. Ja meg konzervet is vigyetek!!!