Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


https://dozsadok.eoldal.hu/hozzaszolas

2009.09.06

Na, most szólj hozzá!

Csak írj egy nevet (álnevet), írásod címét, na meg az ott látható kódot, és már küldheted is hozzászólásodat!

Várom kérdéseidet, kéréseidet is! Akár e-mail-ben is!

Üdv:

Báder Tibor

bader@freemail.hu

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Évköszöntő túra

(Bencs Gizella tanár néni, 2010.01.13 09:49)

2010-ben először vesszük föl a túrabakancsot. Január 23-án kirándulni megyünk a Bükk-be. 9:00-kor indulunk a Dózsa György Tagiskola elől a különbusszal. Visszaérkezés kb. 16-17 óra között. Utiköltség 1000 Ft. A busz 19 fős. Helyfoglalás a befizetés sorrendjében!

Útvonal: Csanyik-völgy, Kecskelyuk-barlang, Büdöspest-barlang, Szeleta-barlang, Dolka-gerinc, Pisztrángtelep, Ómassai-őskohó, Lillafüred.

Várom jelentkezéseteket! Kurustáné Bencs Gizella tanárnő.

bogolymagdi@gmail.com

(Bogoly Magdi, 2009.09.21 13:23)

Dózsa Kupa 2009. 09. 16. szerda
Iskolánk - hagyományához híven- az idén is megrendezte a Dózsa-kupát. Ez egy egész iskolát megmozgató sportrendezvény, ahol az alsósok is és a felsősök életkoruknak megfelelő sporttevékenységen vehettek részt.
Az alsó tagozatosokkal eredetileg a Csónakázó-tóhoz szerettünk volna menni, de a reggeli esőzés miatt az iskola udvarán tartottuk meg a rendezvényt. A kisebbeknek részük volt gránáthajításban, célbadobásban, versenyfutásban. Egyik helyszínen Dózsa képét kellet kirakniuk a gyerekeknek, a legnagyobb sikert pedig a kötélhúzás aratta. Osztályok harcoltak egymás ellen, akik pedig épp nem szerepeltek, lelkesen kiabálva szurkoltak társaiknak.
A felsős gyerekek 3 féle program közül választhattak. Vállalkozhattak kerékpártúrára vagy gyalogtúrára. Mindkét túra alaposan elfárasztotta a gyerekeket és a felnőtteket egyaránt. Akik pedig spórolni akartak az energiával, kimehettek a természetbe rajzolni. A friss levegő mindenkit utolért.
Bogoly Magdolna
Gyalogtúrán vettem részt a felsősökkel. Jó volt. Beszélgettünk, szép helyeken jártunk. Meredek ösvényeket is tapostunk, jól elfáradtunk. Szép volt az idő is. Reggel esett egy kicsit, azt hittük, rossz idő lesz, de szerencsére kitisztult az ég.
Kaulics Evelin 6.b osztály
Mi a kerékpáros túrán vettünk részt a Dózsa –kupán. Tardonára mentünk a horgásztóhoz. Oda-vissza 30 km volt. Jól éreztük magunkat, csak kicsit fárasztó volt. Szépek voltak az állatok. Láttunk csincsillát, struccot, tengeri malacot, bikát, mangalicát, kecskét.
Sajnos akadt egy kis probléma út közben. Sanyikának letört a pedálja, és onnantól kezdve Kati néni húzta egész úton.
Szerencsi Cintia, Babus Csilla, Varga Zoltán, Lugosi Krisztián, Erdősi Viktor 8.b

bader@freemail.hu

(Báder Tibor, 2009.09.20 18:31)

Ha sikerül hozzájutnom a Dózsa Kupáról készült képekhez, (illetve van írás is róla), azonnal felrakom!
Úgyhogy bárki csemegézhet belőle!
BT


« előző

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7