Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


"Kútjegy"

2014.08.27

Már bizonyára találkoztatok a felhívással a facebook-on és a weboldalon:

"Egy jó hír, egy rossz hír.

Kezdem a jóval: Elvileg fut egy vízerecske a suli területén (persze biztos az lesz, ha eljutunk a vízig).
A rossz az, hogy sajnos a pénzünk kevés, szivattyút, slagokat, összekötőket tudtunk venni, de a kútfúrásra, kútbéléscsövekre már nem futja.
Szeptember elején szeretnénk papírgyűjtést, és elektronikai hulladékgyűjtést szervezni, de mint tudjátok, azoknak a pénzeknek is megvan a helye.
Így arra gondoltunk, hogy a régi téglajegyek mintájára támogató-"locsolójegyeket" fogunk kiadni, akár 500, vagy 1000 Ft értékben, mert sok kicsi sokra megy. Nyilván nagyobb felajánlástól sem zárkózunk el!
Szeretettel várom az érdeklődőket, 8-14 óráig munkanapokon bent vagyunk a suliban.
Kérem egyben, minél nagyobb körben osszátok, terjesszétek a lehetőséget!
A felajánlók, ha igényt tartanak rá, egy táblán,a weblapon, facebook-on és egy hirdetőlapon is szerepelni fognak, hogy tudja az utókor, hogyan maradt meg a füves pályánk. (Reméljük!) Így akár kis reklámlehetőségnek is felfoghatjuk.
Előre is köszönjük:
Báder Tibor"

Ennyi az idézet, azóta még jobb hír, hogy érkeznek a felajánlások, egy fél kútra már reméljük elég, de sajnos fél kúttal semmire sem megyünk, ha a felső rész van meg, ott még nincs víz, ha az alsó, akkor nem tudunk hozzájutni.

A tréfát félretéve, továbbra is várjuk a hozzájárulásokat, reméljük az iskola indulásával szeptember elején felgyorsulnak az események.

bt