Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Dózsa-Farsang 2013

2013.02.26

Farsang a Dózsában

Február 22-én a Dózsa Diákönkormányzat és a SZISZ szervezésében megtartottuk idei farsangunkat. A főfalon a három csupajókedv bohócunk igencsak megörülhetett, amikor látta vendégeink hosszú sorát a bejáratnál. Anya, apa, nagyi, tesó mind kiváncsiak voltak a fellépőkre. Rendezvényünket megtisztelte Fürjes-Gáborné Csépányi Ágnes igazgatónő is.
16 órakor Pálkövi Zoltánné igazgatóhelyettes, majd Báder Tibor DÖK segítő pedagógus köszöntő szavai után elkezdődött a mulatság. Először a hatodikosok palotás táncát láthattuk, utána pedig a Flash tánccsoport produkciójának tapsolhattunk. Ezután jöttek a jelmezes produkciók. Minden osztály készült egy kis műsorral. Voltak totyogó pingvinek, színpompás papagájok, vidám paprikajancsik, szerelmes robotok. Életre keltek Vuk és barátai, a tenger csodálatos élőlényei, Dorothy és társai Óz birodalmából, és a csodapók vízipókok. Táncra perdültek a „sárkány-bűvölők”, a hős tengerészek, a zumba-őrültek,  a Gangnam-rajongók, a világító neontáncosok, az utcai hipp-hopposok. Jól szórakozhattunk a „micsoda nőkön” és „micsoda férfiakon”, az éppen aktuális sztárokon, a generációk békés egymás mellett élésén, és az utcaseprők szorgos kis csapatán. Utoljára az egyéni jelmezesek vonultak fel. Ötletben most sem volt hiány! Köszönjük a színvonalas előadásokat!
Meglepetésként a latin tánc bemutató szolgált, amit kicsik és nagyok egyaránt érdeklődéssel követtek.
A szülők sok finomsággal várták a büfében  a vendégeket. A kapunál és a ruhatárban is köszönjük a munkájukat! A tombolahúzás sem maradhatott el. Sok hasznos apróságot, illetve nagyobb nyereményt vehettek át a szerencsések.
Reméljük mindenki jól érezte magát, és kellemes délutánt és estét töltött el nálunk, a Dózsában.
Fényképek hamarosan!
 

A mappában található képek előnézete Farsangok