Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Farsang a Dózsában

2018.02.28

22-én a felsősök, 23-án az alsósok mutatkozhattak be a vendégek előtt. Rendezvényünket megtisztelte a FARSANG HERCEGE és HERCEGNŐJE, valamint díszes kíséretük. Pompázatos megnyitójuk után kezdődött a karnevál.

Kreativitásban megint nem volt hiány, valósággal elkápráztattak bennünket a csoportok! Szilvásgombócok, Paprikajancsik, Pinokkiók ropták vidám táncukat. Tanúi lehettünk az ősemberek tűzvarázslásának, a pom-pom lányok és az ufók találkozásának. A negyedikes osztályok pedig a velencei illetve a riói karneválok hangulatát idézték meg fergeteges koreográfiájukkal.

A felsősök is kitettek magukért. A nyolcadikosok a hercegi kíséretként mutatták be elegáns keringőjüket. A hetedikesek öniróniájukról tettek tanúságot. Csigákként illetve „elmeosztályként” nevettettek meg bennünket. A hatodikosok tánctudásukat illetve sportszeretetüket villantották fel. Az ötödik a-sok Majkával mutatták be, milyen az, amikor mindenki táncol. A b-sek pedig Belfegórral ijesztgették a publikumot.

Igazi show műsort láthattunk mind a két napon! Szívből gratulálunk minden szereplőnek és felkészítőiknek!

A felvonulás után a büfében lehetett fogyasztani. A tombolahúzáson pedig sokaknak okozott örömet a szerencse.

HÁLÁSAN KÖSZÖNJÜK A SZÜLŐK ÖNZETLEN MUNKÁJÁT VALAMINT A KOLLÉGÁK ÉS A GYEREKEK SEGÍTSÉGÉT! KÖSZÖNJÜK KEDVES VENDÉGEINKNEK, HOGY RÉSZTVÉTELÜKKEL TÁMOGATTÁK DIÁKÖNKORMÁNYZATUNKAT!

Gulyás Enikő és Kurustáné Bencs Gizella Diákönkormányzatot segítő pedagógusok.

 

A mappában található képek előnézete Farsang 2018