Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Fenyődizsis+téli vásár 2012

2012.12.17

TÉLI VÁSÁR

December 5-én fél 9-kor kezdetét vette az aulában a hagyományos téli vásár.

A 2. évfolyamos tanulók nyitóműsorában dalok, táncok, vásári kikiáltók teremtettek kellően vidám hangulatot a vásárláshoz. Csizmadiák, pékek, mézeskalácsosok kínálták portékáikat. A vendégeket, nevelőket, gyerekeket finom pereccel kínálták körbe. Még az óriási karácsonyfánk is jókedvre derült bizonyosan. A műsor összeállításában, betanításában, a dekoráció elkészítésében részt vett Gulyás Enikő, Molnárné Somodi Gabriella, Hegedűsné Demjén Katalin, Lőrinczné Szarka Marianna, Diczházi Sándorné és Ponyi Zoltánné tanító nénik. A Szülői Munkaközösség tagjai lelkesen válogatták, pakolták, árulták a sok-sok vásárfiát. Nagyon köszönjük segítségüket, munkájukat!

Az  óraközi szünetekben a gyerekek izgalommal keresték, kutatták a mamának, papának, tesónak, barátnak szánt ajándékokat. A téli vásárunk megnyitóját Fürjes-Gáborné Csépányi Ágnes igazgatónő is megtisztelte jelenlétével.

Fenyődiszkó

Legalább húsz éve hagyomány nálunk, hogy a téli szünet előtti hétvégén a Diákönkormányzat szervezésében rendezzük meg a Fenyődiszkót. Ez a mulatság elsősorban a közösség jókedvű együttlétéről, szórakozásáról szól. A ruhatárban az önként vállalkozó tanulóink várták a kabátokat, dzsekiket.  A büfében a szülők finom házi pizzával (szakácsunk, Kati néni munkája!), üdítővel várták a gyerekeket. Ezúton is köszönjük nekik a segítségüket!

Az óriási karácsonyfánk elnézően vette tudomásul, hogy bizony változnak az idők… A villódzó fényekben, tam-tam zenére ugráló és öklüket rázó fiatalok számára ez a „tánc”…

No de a lényeg, hogy jól érezték magukat, s néhány nap múlva jöhet a téli szünet!

 

A mappában található képek előnézete Fenyődizsi buliképek+téli vásár

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.