Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Kézműves foglalkozás ovisoknak

2012.02.13

http://opont.hu/esemenyfotok3.php?k_rAzn=1105

 

Játszóház leendő elsősöknek a Dózsában

Az Ádám Jenő Általános Iskola Dózsa György Tagiskolájában február 15-én, szerdán 16 órától tartottuk meg első rendezvényünket, mely során a szülők és az ovis gyerekek megismerkedhettek iskolánkkal, valamint találkozhattak a leendő elsős tanítókkal is: Juhász Miklósné, Liptainé Szabó Mária, Gyenes Alinka és Báder Tibor pedagógusokkal.

A kézműves foglalkozás témájául a farsangot választottuk, mely sokrétű lehetőséget kínált a gyerekeknek.

Az aulában alsós tanulóink munkáiból kis kiállítást rendeztünk farsangi álarcokból. A kis ovisokat és szüleiket jelmezbe öltözött diákjaink és a leendő elsős tanítók fogadták, majd tagiskolánk vezetője, Pálkövi Zoltánné köszöntötte őket.

Ezután a másodikosaink farsangi műsorral teremtettek megfelelő hangulatot a játszóházhoz, ahol a picik gipszálarcok festésében, farsangi szemüvegek és farsangi álarcok készítésében lelhették örömüket.

A jól végzett munka után a megterített asztalokon pogácsa és tea várta a gyerekeket.

Hogy sikeres volt-e ez a kis délutáni program azt jól mutatta, hogy minden előkészített anyag elfogyott és a résztvevők mindannyian jól érezték magukat. Jóleső érzés volt látni a boldog arcokat, ahogyan a kis művüket mutatták egymásnak.

Szeretettel várunk minden érdeklődőt a következő, sportos, táncházas rendezvényünkre is, melyre február 29-én, szerdán 16 órától kerül sorra.

bt

Fotókat a következő linken nézhetsz!

http://opont.hu/esemenyfotok3.php?k_rAzn=1105

 

 

 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.