Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Papírgyűjtés!

2013.05.06
Május 14-én, kedden papírgyűjtés!

Május 14-én, kedden 11-től 16.30-ig tartjuk tavaszi papírgyűjtésünket az udvari bejáratnál.

A hagyományos osztályok közötti verseny ismét folytatódik, de természetesen az egyéni jutalmak sem maradnak el.
50 kg felett nagy csokit és egyéb édességeket kapsz, de ha kevesebbet hoznál az sem baj, mert cukorka, nyalóka, kisebb csokik, rágó mindenkinek jut, aki dolgozik.
Azok pedig, akik "túlzásba" viszik, vagyis akár több száz kilót hoznak, ha nem is eltúlzottan, de kiemelt jutalmat kapnak: csipszeket, üdítőt, kekszeket, stb.
Úgyhogy rajta, gyűjtsétek a papírt, mert ezen kívül ne feledkezzünk meg a környezetvédelmi hatásokról: Minden évben legalább egy kisebb erdőt megmentünk azzal, hogy 30-35 tonna papírt újra feldolgoznak a mi munkánk által.
Azok a papír szemetek, amiket a termekben gyűjtünk a szelektív gyűjtőedényekben,szintén erre a sorsra jutnak, úgyhogy használjátok, ha pénzt és munkát áldoztunk a beszerzésükre.
A pakolásban segítők is tudják, hogy megéri dolgozni, mert meg szoktam hálálni, hogy velem együtt "szórakoznak" a papírhegyekkel.
Munkára fel, szervezzétek a fuvarokat, kerítsétek a papírokat, ismerősöket, rokonokat, szomszédokat nyüstöljétek, nehogy másnak adják az értékes hulladékaikat, a bankból a romlott pénzt is elkérhetitek!
Jó munkát!
Üdv: bt