Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Pontvelem év végi tudnivalók

2012.04.24

A PontVelem elemgyűjtő program év végi tudnivalói! 

A következő információkat küldték nekem:

Ajándék kiszállítás, pontok:

A 2012. április 15-ig beérkezett PontBolt megrendeléseket legkésőbb május elején eljuttatjuk az iskolákba. Ezt követően ebben a tanévben már csak 2012. május 15-ig tudnak vásárolni a PontBoltban. Ezeket a megrendeléseket május végéig szállítjuk ki az iskolába.

A megmaradt, le nem vásárolt pontok nem vesznek el, a jövő tanévben a folytatódó PontVelem programban tovább lehet őket gyarapítani és a megszokott módon lehet beváltani őket a PontBoltban.

2012. április 16-án indítottuk Facebook Meghívás nyereményjátékunkat, amely során a diákok a sikeres meghívásokért értékes ajándékokat nyerhetnek. Ezzel kapcsolatban számítunk az Ön és az iskolája közreműködésére is. Kérjük, amennyiben van rá mód, népszerűsítse a Facebook Meghívás nyereményjátékunkat.

Ezenkívül indítottak egy iskolák közötti versenyt is, amelynél csak az a lényeg, hogy minél többen regisztráljanak a www.pontvelem.hu oldalon. Nem baj, ha elemet nem tudsz gyűjteni, csak legyél regisztrálva (felhasználónév+jelszó). Azokat az iskolákat, akik a létszámhoz képest a legnagyobb arányban regisztrálnak, értékes jutalomban részesítik!

Közvetlen link:

http://www.pontvelem.hu/ManageUser?op=register

bt

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.