Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Tankönyv tájékoztató

2013.06.28
Tájékoztató tankönyvellátás változásairól, tanulók tankönyvátvételével kapcsolatos tudnivalókról
 
Tisztelt Szülő!
 
A 2013/2014-es tanévben a tankönyvek árának befizetése, a tankönyvek átvétele az alábbi eljárásrend szerint történik.
A tankönyvcsomagért fizető tanulók számára megrendelt könyvek árát várhatóan július végéig a Könyvtárellátó Nonprofit Kft. által, a lakcímükre (tartózkodási helyükre) kipostázott díjbekérővel együtt érkezett csekken szükséges befizetniük.
A tanév kezdetét megelőzően az iskolában csak a kifizetett tankönyvcsomagok vehetők át a befizetési bizonylat bemutatása (másolat leadása) ellenében.
Az első évfolyamos tanulók, valamint a rászorultsági alapon ingyenes tankönyvre jogosult tanulók számára térítésmentesen biztosítjuk a tankönyveket.
A térítésmentes tankönyvek a kedvezményekre jogosító igazolások tankönyvosztás időpontjáig történő bemutatása (másolat leadása) ellenében vehetők át.
Akiknek az ingyenességre jogosultság státuszában változás következett be, augusztus 21-től áll módjukban azt az iskolában jelezni, és a dokumentum másolatot leadni. Az első évfolyamos tanulók, valamint a rászorultsági alapon, ingyenes tankönyvre jogosult tanulók a tanév végén kötelesek a 
tankönyveket a rendeltetésüknek megfelelő állapotban az iskolai könyvtár számára visszaszolgáltatni, mert azok az iskolai könyvtár tulajdonát képezik.
 
További információkat a tankönyvek vásárlásával, tankönyvosztás időpontjával kapcsolatban az iskolában, iskolai hirdetőfelületen, valamint a www.kello.hu oldalon találhatnak.

Még egy érdekes link: Itt azt írják, hogy a határidőt július 31-ről aug. 15-ére módosították!